Japán Kultúra
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 

 
Ötletkönyv
[11-1]

2011.10.17. 15:00 Idézet
Ookami

Szia!

Szívesen olvasnék mégtöbbet a kamikról.

Amúgy jó az oldalad :)


2011.06.16. 22:30 Idézet

Konnichiwa Arisa-chan!

 

Láttam nem találtál elég adatot a J.Teához!  Kerestem neked anyagot a japán tea készítéséről. Nem kötelező ki tenni csak picit keveseltem amit felraktál. :)  Mégcsak kezdő otaku vagyok és tetszik, mert sok mindent megtudhatok a japán kultúráról :)  csak így tovább Kampai!!!!!!!!!!!!! 

 

Itt az oldal: / és nem külföldi/

http://www.japantea.hu/a_japan_teak_elkeszitese

 

 

 

 

 


2011.02.05. 21:16 Idézet

Jó az oldi, de kicsit több is lehetne rajta.. Mondjuk írhatnál a japán divatról, pl.: a lolitákról!

De nagyon jó az oldi, csak így tovább!


2011.02.04. 23:49 Idézet
sachii

fun fiction helyett fan fiction....


2010.02.09. 16:27 Idézet

Ja. ja jó az oldal, de hamár voltál szíves írni a harcművészetekről, kihgytál két nagyon fontos ágazatott. Kérlek bővítsd a bejegyzést a Ju Jitsu-val továbbá a Tai Jitsu-val  (NEEEEM A NARUTÓS ROCK LEE FÉLE ANNAK EHEZ SEMMI KÖZE!!!). A Tai Jitsu egy nagyon ősi rendszer. Ebből alakult ki később a nin jitsu és ju jitsu is, továbbá ezt "másolja" az aikido. Szóval a sorrend: 

Tai Jitsu-Ju Jitsu-AikiJitsu-Aikido

               - Nin jitsu

kb ennyi, kérlek nézz utána.

http://www.terra.es/personal/fjmoreno/taijitsu/ihistol.htm (KÜLFÖLDI!!!)

 


2009.07.29. 12:42 Idézet

jó az oldal csak szentem lehetne benne szó a japán kultúrákról is.


2009.07.22. 18:13 Idézet
yume

Hali, nekem nagyon tetszik minden, de még jobb lenne ha több képet tennél fel mindenhez, vagy akár csinálhatnál egy közös galériát különböző mappákkal, vagy nemtom :)

Sok sikert! szija  ^ ^


2009.06.28. 22:49 Idézet
Abukara

Én nem akarok okoskodni de rohadt kevés a kép az animékről és a ninjákról no meg persze mindenről de nem fontos.


2009.03.07. 14:10 Idézet
Lilla

Hátöm nekem nagyon teccik az oldal megminden... de én arra lennék kiváncsi hogy páldául ma 13-15 éves japán diák milyen ételt italt visz az iskolába és hogy az ilyen koru gyerekek életében mennyire vannak  jelen a a régi hagyományok.. és hogy ha bulizni akarnak ök is ugy teszik ahogy mi? És én még azt halottam hogy a japánok nem szeretik ha például én magyar ember japánul probálok velük komunikálni.. és ez mennyiben igaz?
hát ezek végülis nem is 5letek hanem kérdések amik engem foglalkoztatnak^^"


2009.01.07. 15:18 Idézet
Aya-Chan

halee :D sztem kellenének az oldalra a karakterek, de legalább a hiragana meg a katakanák :D


2009.01.06. 19:12 Idézet

Hy! Csak anyit hogy javaslom hogy a kagaya japán művészetről is kereshetsz.Csak azért mert az nagyon szép.


[11-1]

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Készítette: Arisa24
Létrejött: 2006. 01. 17.
Regisztrált Felhasználók: 142
Eddigi Látogatók Száma: 18 475

 

 

 

Az én nevem japánul Arisa Akera.
És a tiéd?

 

Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG