Japán Kultúra
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 

 

 

 
Mi az Anime?

Mi az anime?

 

Az anime igazából japán rajzfilmet jelent. Teljesen más ,mint egy „gagyi rajzfilm ,ami butítja a gyerekeket”. Ez egy műfaj aminek több mondani valója van mint egy átlagos rajzfilmnek ,amiben a jó mindig győzedelmeskedik a gonosz/rossz felett.  Némelyik átlagos hétköznapi szokásokat,dolgokat dolgozz fel ( pl.: szerelem, sulis élet) de vannak, amik a képzelet szüleményei. Rengetegen említik ,hogy az anime az hülyeség inkább mást nézzünk. Talán ők azok akik csak a Magyarországra eljutott animéket (Pl.: Pokemon) nézték vagy csak bele-bele pillantottak. Azoknak azt mondanám, hogy nézzenek bele más animékbe is és meglehet hogy megváltozna a véleményük erről a műfajról. Ha még ezek után is ragaszkodnak a véleményükhöz ,hogy nem jó ,akkor annak a véleményét igazán tiszteletben lehet tartani.

Remélem sok olyan embert ,akik nem kedvelik az animéket meggyőztem ,hogy nézzenek utána párnak vagy ha ezt megtették akkor igazán nagyra lehet becsülni őket mert legalább utána néztek a dolgoknak és megnéztek egy vagy két olyan animét ,ami még nem jutott el Magyarországra.

Magyarországon élő anime kedvelők szerencséjére már több éve egy új csatorna jelent meg, az Animax, így midnen este 8 óra után leülhetnek egy-egy sorozatot megnézni.

 

 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Készítette: Arisa24
Létrejött: 2006. 01. 17.
Regisztrált Felhasználók: 142
Eddigi Látogatók Száma: 18 475

 

 

 

Az én nevem japánul Arisa Akera.
És a tiéd?

 

Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG